Durant el ple, es va donar llum verda a la transformació de l’antiga escola pública Miguel Hernández en 57 habitatges tutelats per a la gent gran de la ciutat.
Al ple municipal del mes de maig, celebrat durant la tarda-nit de dilluns, es van aprovar inicialment tant el Codi de Bona Conducta i Bon Govern i la modificació del Reglament del/la Defensor/a de la Ciutadania, com el Pla Director de Cooperació i Educació per a la Transformació Social 2017-2020.

Així mateix, es va donar llum verda a la transformació de l’antiga escola pública Miguel Hernández en 57 habitatges tutelats per a la gent gran de la ciutat.

Es donà suport a l’acord de la Xarxa Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat i un turisme sostenible i inclusiu, així com a dues declaracions institucionals.

La primera, sobre la resolució favorable que rebutja l’avaluació d’impacte ambiental inicialment duta a terme pel Govern central, sobre la línia de molt alta tensió, MAT. Una victòria d’una ciutat que està en lluita constant contra una instal·lació anacrònica i potencialment perillosa.

La segona, perquè la història del poble gitano de Catalunya s’inclogui al currículum escolar.

En el capítol de mocions, es van aprovar la impulsada junt amb els grups Gent d’Esquerres ICV-EUIA Llegir més …

Via:: PSC

Tedi RocaGeneralDurant el ple, es va donar llum verda a la transformació de l'antiga escola pública Miguel Hernández en 57 habitatges tutelats per a la gent gran de la ciutat.Al ple municipal del mes de maig, celebrat durant la tarda-nit de dilluns, es van aprovar inicialment tant el Codi de...Santa Coloma de Gramenet