Ahir, dilluns 27, se celebrà el ple municipal ordinari del mes de febrer.
Al ple municipal celebrat ahir es va oferir la informació trimestral sobre les gestions dutes a terme per a la creació de recursos assistencials per a la gent gran a la ciutat. L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i la plataforma SOS Gent Gran estan treballant coordinadament en la reivindicació davant la Generalitat perquè aquesta ampliï la dotació de places tant de residència com de centre de dia.

El govern municipal s’ha compromès a posar en funcionament 57 pisos tutelats per a gent gran a l’antiga escola Miguel Hernández i a cedir els terrenys necessaris per a la construcció d’una nova residència.

Així mateix, es va donar compte del posicionament de l’equip de govern en matèria de municipalització de serveis, es va aprovar l’adhesió de l’ajuntament a la futura Xarxa de Municipis de l’Economia Social i Solidària i es van aprovar mocions amb motiu del Dia Internacional de les Dones i per a la promoció de la marca “Santa Coloma Turisme”.

Llegir més …

Via:: PSC

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/Collage_ple_febrer_2017.jpg?fit=640%2C508&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/Collage_ple_febrer_2017.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralAhir, dilluns 27, se celebrà el ple municipal ordinari del mes de febrer.Al ple municipal celebrat ahir es va oferir la informació trimestral sobre les gestions dutes a terme per a la creació de recursos assistencials per a la gent gran a la ciutat. L'Ajuntament de Santa Coloma de...Santa Coloma de Gramenet