Arran de la mort d’en Lluís Hernández, el passat dia 20 de juliol, molta gent, amics i amigues de Santa Coloma, van compartir amb nosaltres que caldria organitzar una trobada per fer un darrer acte d’homenatge en record i reconeixement a la seva persona.

I és que en Lluís Hernández ha deixat una profunda petjada d’amor a Santa Coloma de Gramenet i també en un bon grapat de pobles i ciutats d’arreu del planeta.

Una petjada en el cor de molts veïns i veïnes, fruit del seu compromís, del seu treball per fer una ciutat millor i de la seva lluita constant en la defensa dels pobres i a favor de la justícia i de la llibertat. Així, és aquesta una de les raons que ens porten a realitzar un acte d’homenatge tant merescut a la seva figura; com a persona, com a capellà i com a polític. Un acte que organitzarem els seus amics i amigues, al qual, com no podria ser d’una altra manera, volem convidar tota la ciutadania.

Es tracta de fer un reconeixement a la seva persona de la gent que sempre li va fer costat, dels amics, de la seva família, dels seus companys i companyes, dels veïns Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/lluis_hernandez.jpg?fit=264%2C191https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/lluis_hernandez.jpg?resize=150%2C150Tedi RocaGeneralArran de la mort d'en Lluís Hernández, el passat dia 20 de juliol, molta gent, amics i amigues de Santa Coloma, van compartir amb nosaltres que caldria organitzar una trobada per fer un darrer acte d'homenatge en record i reconeixement a la seva persona. I és que en Lluís Hernández...Santa Coloma de Gramenet