PER LES SALES D’ESTUDI!
Companya/company:
Com segurament ja saps l’Assemblea de Joves Gramenet del Besòs (AJGB), fa temps, recollia signatures a les portes de les biblioteques i pels carrers de la ciutat demanant que hi haguessin sales d’estudi a Santa Coloma i que, fins llavors, s’habilitessin espais en període d’exàmens, ja que actualment s’habilita el Mas Fonollar durant un termini de temps que correspon a la realitat dels instituts de la ciutat però no respon completament a la realitat universitària. A part d’aquesta falta d’adequació, trobem que l’horari és insuficient doncs, dilluns al matí, dissabte a la tarda i diumenge durant tot el dia les biblioteques i l’espai que s’habilita per l’estudi resten tancats.
De ben segur que tu ja coneixes i pateixes aquest problema.
Aquella recollida de signatures havia de servir per presentar al ple municipal la proposta de creació de sales d’estudi permanents i de millora dels horaris dels espais temporalment habilitats com a sales d’estudi.
Doncs bé, després de recollir 2241 signatures el 9 d’abril hem demanat que s’inclogui en l’ordre del dia del proper ple municipal aquest tema i que se’ns permetés exposar-lo.
Ahir dimarts dia 6 a les 14:32 l’ajuntament via telefònica ens va informar que s’havia inclòs el tema en l’ordre del dia del ple municipal del dia 8 de maig, tot i que primer se’ns va dir que no ens donarien la paraula i, segon, que se’ns donaria la paraula en el ple de finals de maig-principis de juny.
De la mateixa manera que vas signar donant suport a aquesta iniciativa et convidem a que assisteixis al ple municipal (sala de plens municipals de l’Ajuntament de Santa Coloma) de demà, dia 8 de maig, a les 19:00 per tal de donar el teu suport en persona a aquesta proposta.
SÍ A LA CREACIÓ DE SALES D’ESTUDI
DILLUNS MATÍ, DISSABTES TARDA I DIUMENGES LES BIBLIOTEQUES OBERTES!
TOTES LES NITS LES SALES D’ESTUDI OBERTES!
Assemblea de Joves de Gramenet del Besòs
ajgb@ara-santacoloma.com
http://jovesgramenet.blogspot.com // www.ara-santacoloma.com

 

  

adminGeneral PER LES SALES D’ESTUDI!Companya/company:Com segurament ja saps l'Assemblea de Joves Gramenet del Besòs (AJGB), fa temps, recollia signatures a les portes de les biblioteques i pels carrers de la ciutat demanant que hi haguessin sales d'estudi a Santa Coloma i que, fins llavors, s'habilitessin espais en període d'exàmens, ja que actualment s'habilita el...Santa Coloma de Gramenet