Reunió del GM Gent d’Esquerres ICV-EUiA amb el Comitè d’Empresa de Limasa

Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés, els dos regidors del Grup Municipal de Gent d’Esquerres ICV-EUiA, s’han reunit amb les membres del Comitè d’Empresa de Limasa, l’empresa de neteja de les dependències municipals i centres educatius per parlar de la municipalització d’aquest servei.

El motiu de la trobada és l’interès del Comitè d’Empresa de Limasa per l’estat del procés de municipalització d’aquesta empresa. En una moció aprovada a l’abril de 2014 amb els vots a favor dels grups ICV-EUiA, Gent, CiU, PSC i l’abstenció del PP, el Ple va pronunciar-se a favor que l’Ajuntament recuperés tant aquest servei com la deixalleria municipal, però des d’aleshores no s’ha fet cap pas en aquest sentit.

En la reunió s’ha posat de manifest com el consistori presidit per Núria Parlon es desdiu avui, després de 3 anys, del propòsit que es va fixar i va defensar en aquesta moció de 2014. El govern, a través d’un informe, afirma ara que aquest procés presenta dificultats tècniques que fan inviable o poc recomanable la municipalització del servei. Des del Grup municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA, continuem fent nostra la aposta per la municipalització d’un servei que suposaria un estalvi de 89.000€ anuals per la nostra ciutat i garantiria els llocs de feina de les treballadores.

Malgrat les justificacions del govern per no abordar el procés, el nostre Grup Municipal manté que les dues municipalitzacions són qüestió de voluntat política. Una voluntat que el PSC local no té, ara escudant-se en arguments tècnics i en un discurs de la por cap a les treballadores amb l’únic objectiu d’evitar posar en marxa una mesura que sí han abordat amb valentia altres poblacions catalanes, com ara Barcelona, Montornès o Castelldefels.

El Grup Municipal Gent D’esquerres ICV-EUiA ens comprometem a continuar treballant, junt amb les treballadores de Limasa, davant la inacció del Govern, pels seus drets, per un treball digne i un millor servei per Santa Coloma de Gramenet.

Santa Coloma de Gramenet, 8 de febrer 2017

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralReunió del GM Gent d'Esquerres ICV-EUiA amb el Comitè d'Empresa de Limasa Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés, els dos regidors del Grup Municipal de Gent d'Esquerres ICV-EUiA, s'han reunit amb les membres del Comitè d'Empresa de Limasa, l'empresa de neteja de les dependències municipals i centres educatius per parlar de...Santa Coloma de Gramenet