Blog CRAI Universitat de Barcelona

Ajuda a que el teu CRAI Biblioteca augmenti la seva col·lecció de llibres, participant a la Campanya “Gracias, biblioteca” !

Projecte Cupons Màgics i Casa del Llibre han organitzat la campanya “Gracias, biblioteca” per agrair la feina dels bibliotecaris.

Per participar-hi, escriu un comentari o petita història sobre les ‘Coses que has après gràcies a la teva biblioteca’.

Tots els participants rebran un cupó del 5% de descompte per estalviar en la compra de llibres a Casa del Llibre. A més, només per participar, pots ser un dels guanyadors dels tres eReaders Kindle d’Amazon que se sortegen.

A la biblioteca que rebi les històries més emotives i originals per part dels seus lectors, se li lliurarà un xec per valor de 400 euros per comprar exemplars a Casa del Llibre i així augmentar la seva col·lecció.

Passos per participar:

  1. Completa, fins al 3 de juliol de 2016, el formulari de registre de la…

View original post 76 more words

Filed under: Farmàcia Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralBlog CRAI Universitat de Barcelona Ajuda a que el teu CRAI Biblioteca augmenti la seva col·lecció de llibres, participant a la Campanya “Gracias, biblioteca” ! Projecte Cupons Màgics i Casa del Llibre han organitzat la campanya “Gracias, biblioteca” per agrair la feina dels bibliotecaris. Per participar-hi, escriu un comentari o petita...Santa Coloma de Gramenet