Xerrada i debat obert: Palestina i les responsabitilitats de la comunitat internacional

Amb la Juani Rishmawi, palestina d’origen madrileny i membre del Comitè de Treballs per a la Salut (Health Work Committees).

Sinopsi:A Palestina ens trobem amb un clar exemple de la hipocresia de la diplomàcia occidental, de la incompetència dels organismes internacionals i del paper dels mitjans de comunicació davant d’un apartheid, d’un genocidi, d’una neteja ètnica que duu a terme l’Estat d’Israel.

A través de la xerrada i el debat obert intentarem desgranar, amb l’energia i la picaresca que contagia la Juani Rishmawi, els entramats dins del conflicte, les responsabilitats dels governs de la resta del món, el paper dels organismes internacionals i dels mecanismes de cooperació… i la feina que té la societat civil en el canvi d’aquesta situació.

Dijous 30 de setembre, a les 20h
Biblioteca Central. Jardins de Can Sisteré.
Santa Coloma de Gramenet.

“El problema és que una vegada que ho veus, no pots deixar de veure-ho. I una vegada que ho has vist, guardar silenci, sense dir res, es converteix en un acte tant polític com denunciar-ho. No hi ha innocència. De qualsevol manera, ets responsable.”
Arundhati Roy

Organitza:
Brigada Naji Al-Ali
L’Espurna – Joves Solidaris de Gramenet

Palestina i les responsabitilitats de la comunitat internacional

adminGeneralXerrada i debat obert: Palestina i les responsabitilitats de la comunitat internacional Amb la Juani Rishmawi, palestina d'origen madrileny i membre del Comitè de Treballs per a la Salut (Health Work Committees).Sinopsi:A Palestina ens trobem amb un clar exemple de la hipocresia de la diplomàcia occidental, de la incompetència...Santa Coloma de Gramenet