crai_mobil
Actualment els telèfons intel·ligents i les tauletes ja superen l’ordinador per consultar internet.

El CRAI de la Universitat de Barcelona, amb l’objectiu de donar un millor servei, ha adaptat el seu lloc web optimitzant-lo per a dispositius mòbils, seguint les pautes de disseny del Responsive Web Design.

S’ha avaluat el contingut segons les estadístiques d’ús per tal de prioritzar les pàgines més consultades i adaptar-les a telèfons i tauletes. Així s’han potenciat les dades de contacte, els horaris i el mapa dels CRAI Biblioteques, la cerca de recursos des del catàleg del CRAI i els enllaços ràpids.
La tecnologia que suporta el web del CRAI és el gestor de contingut Drupal, que ens ha permès mantenir el disseny per a ordinador de sobretaula i adaptar els continguts en funció del dispositiu.
En el projecte hi han treballat en coordinació el Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralActualment els telèfons intel·ligents i les tauletes ja superen l'ordinador per consultar internet. El CRAI de la Universitat de Barcelona, amb l'objectiu de donar un millor servei, ha adaptat el seu lloc web optimitzant-lo per a dispositius mòbils, seguint les pautes de disseny del Responsive Web Design. S'ha avaluat el contingut...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

Front comú per reclamar la prolongació de l’L1 de metro

HORARIO CARPA DE FIRMAS

HORARIO CARPA DE FIRMAS

HORARIO CARPA DE FIRMAS

HORARIO CARPA DE FIRMAS