grame.net – Aquest vespre Núria Parlón ha pres possessió de l’alcaldia de Santa Coloma de Gramenet en un ple extraordinari celebrat a les 19 hores. Anteriorment, un altre ple extraordinari ha donat compte de les renúncies dels regidors imputats al cas Pretòria.

La nova alcaldessa de Santa Coloma ha començat el seu discurs d’investidura demanant perdó a tots els ciutadans i ciutadanes de Santa Coloma per la situació viscuda a l’Ajuntament les darreres setmanes. Precisament, una de les primeres mesures anunciades per l’alcaldessa és la personació a la causa que instrueix la sala nº 5 de l’Audiència Nacional com a part perjudicada.

Núria Parlón rep la vara municipal del regidor Joan Carles Mas

Núria Parlon ha anunciat també que el consistori incorporarà totes les mesures que està elaborant el govern de la Generalitat per augmentar els mecanismes de control i transparència a les institucions. Ha estat la mateixa Parlón qui s’ha negat els 100 dies de cortesia que habitualment es donen als nous càrrecs abans d’avaluar la seva gestió. L’alcaldessa ha declarat que «treballaré a contrarellotge per tal de continuar amb la transformació de Santa Coloma».

Parlón ha estat elegida amb els 15 vots favorables del grup municipal socialista. El quatre regidors del PP ha presentat la seva pròpia candidata, Mª Carmen Sáez. La resta de grups han optat per no presentar candidat. Els dos regidors de CiU han votat en blanc, mentre que els quatre del grup d’ICV-EUiA han optat per l’abstenció.

A la sala de plens hi eren representats de diferents institucions i ajuntaments. Així han acompanyat Núria Parlón els alcaldes de Barcelona, l’Hospitalet, Sabadell, Badalona i Sant Adrià de Besòs, i el delegat del govern central a Catalunya entre d’altres.

adminGeneralgrame.net - Aquest vespre Núria Parlón ha pres possessió de l'alcaldia de Santa Coloma de Gramenet en un ple extraordinari celebrat a les 19 hores. Anteriorment, un altre ple extraordinari ha donat compte de les renúncies dels regidors imputats al cas Pretòria.La nova alcaldessa de Santa Coloma ha començat...Santa Coloma de Gramenet