En un acte carregat de simbolisme, al poble que l’ha vist néixer i créixer i del qual n’és l’Alcaldessa, Núria Parlon ha fet públic aquest dijous la seva voluntat de presentar-se a Primera Secretària del PSC.
Tal i com ella mateixa ha explicat “la meva és una decisió personal però és alhora, una decisió de moltes persones”, i així ho demostraven el més d’un centenar de persones que l’han acompanyat als Jardins d’Ernest Lluch. Entre el públic hi havia representants i referents de diferents agrupacions i federacions del PSC, així com militància d’arreu del territori català, i més concretament de Santa Coloma de Gramenet. Ahir a la tarda Núria Parlon va informar de la seva decisió a l’executiva local i a l’assemblea de l’agrupació de Santa Coloma.

La viceprimera secretària ha explicat que la seva és una decisió meditada, “dono el pas perquè m’estimo el PSC i no puc mirar cap a una altra banda mentre comprovem, eleccions rera eleccions, que hem deixat de ser el referent de l’esquerra catalanista al nostre país. Sóc responsable amb el partit que represento i, sobretot, amb la gent que creu en nosaltres. El país necessita un PSC fort per tornar a situar en l’agenda política canvis i reformes que redueixin la pobresa i la desigualtat; per atendre qui pitjor ho està passant i posar en marxa una recuperació econòmica, social i mediambiental que no deixi ningú enrere, respectuosa amb la diversitat de la que gaudim a Catalunya i que tingui cura del nostre territori”.

En la seva intervenció, Núria Parlon ha fet diferents referències al passat del PSC. La primera ha estat quan ha recordat l’esperit del 78 i els valors que van confluir en la creació del Partit dels Socialistes de Catalunya: “El PSC ha de tornar a ser el partit ampli i plural de la seva fundació, dels seus orígens. Hem de tornar a les arrels del socialisme per assentar les bases del futur que col·lectivament volem construir. El proper Congrés ha de ser un revulsiu per unir de nou a la gent d’ànima socialista”. Parlon ha posat èmfasi en què a l’actual PSC no hi sobra ningú, “que ningú vegi rivalitats on no n’hi ha, vinc a treballar per fer el partit més gran, per recuperar espais perduts. Tothom té i ha de tenir el seu espai”. La segona ha estat per reconèixer una figura emblemàtica del socialisme català: “He volgut fer la meva presentació en aquest indret tan simbòlic i especial per a la nostra ciutat. Aquests jardins són un reconeixement del poble de Santa Coloma a la figura d’Ernest Lluch, un company que aglutina molts dels valors socialistes, un referent en el que emmirallar-nos. L’Ernest va ser un home valent, compromès amb el socialisme i amb la democràcia, defensor de la igualtat d’oportunitats i la justícia social; però sobretot, va ser un inconformista i un revolucionari. Inconformista com ha estat i ha de ser el PSC. Revolucionari per la seva capacitat de transformar realitats a través de la Llegir més …

Via:: PSC

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/09/pres03.jpg?fit=640%2C508&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/09/pres03.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEn un acte carregat de simbolisme, al poble que l'ha vist néixer i créixer i del qual n'és l'Alcaldessa, Núria Parlon ha fet públic aquest dijous la seva voluntat de presentar-se a Primera Secretària del PSC. Tal i com ella mateixa ha explicat 'la meva és una decisió personal...Santa Coloma de Gramenet