Multicomponent

Les reaccions multicomponent són protocols que faciliten la síntesi química de nous compostos, i són especialment importants per obtenir molècules amb activitat biològica com a agents terapèutics contra diversos patògens.

La revista química d’alt impacte ‘Angewandte Chemie International Edition presenta ara un treball científic sobre reaccions multicomponent d’interès potencial per obtenir nous compostos actius contra els paràsits que causen la tripanosomiasi.

La recerca està liderada pel catedràtic Rodolfo Lavilla, del Departament de Farmacologia, Toxicologia i Química Terapèutica de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona, i membre del Grup de Recerca ChemBioLab (UB), amb seu al Parc Científic de Barcelona (PCB).

Més informació: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralLes reaccions multicomponent són protocols que faciliten la síntesi química de nous compostos, i són especialment importants per obtenir molècules amb activitat biològica com a agents terapèutics contra diversos patògens. La revista química d'alt impacte ‘Angewandte Chemie International Edition‘ presenta ara un treball científic sobre reaccions multicomponent d'interès potencial per...Santa Coloma de Gramenet