GrameImpulsbarcelonesjove.net – L’empresa municipal de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls, S.A. posa en marxa una nova edició del Programa Activa’t, adreçat a diplomats o llicenciats en qualsevol especialitat universitària que encara no han trobat una feina relacionada amb la seva titulació o mai han treballat al seu àmbit professional. El Programa Activa’t ofereix a aquests joves més possibilitats reals d’incorporar-se al mercat de treball.

L’ Activa’t pretén facilitar la inserció professional de llicenciats i diplomats universitaris desocupats i sense experiència professional en les seves especialitats respectives, mitjançant sessions d’orientació i la possibilitat de signar convenis de pràctiques amb empreses.

Les persones interessades poden adreçar-se a les oficines de Grameimpuls SA, al carrer de Rafael Casanova, 40 de Santa Coloma de Gramenet. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dijous de 8:30 a 14:00 i de 15:00 a 17:00 i els divendres de 9:00 a 14:00. En el moment de fer la sol·licitud cal aportar el DNI, la targeta d’inscripció a l’oficina del SOC, el currículum i una fotocòpia de la titulació acadèmica.

D’altra banda, Grameimpuls també acaba de posar en marxa per segon any consecutiu el Programa Clara, que pretén incrementar les possibilitats de trobar una feina a les dones amb dificultats sociolaborals i, així, facilitar el seu accés a l’ocupació.

Mitjançant la participació en aquest programa s’ofereix un projecte d’inserció específic per a dones, on es proporcionarà suport individual i acompanyament durant tot el procés recerca de feina.

 
 
 
 
adminGeneralbarcelonesjove.net - L'empresa municipal de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet Grameimpuls, S.A. posa en marxa una nova edició del Programa Activa't, adreçat a diplomats o llicenciats en qualsevol especialitat universitària que encara no han trobat una feina relacionada amb la seva titulació o mai han treballat al seu...Santa Coloma de Gramenet