Esport Colomenc

gramenet.cat – L’esport de Santa Coloma de Gramenet ha tornat a demostrar que gaudeix d’una excel·lent salut. Un cop més, els resultats, els triomfs i el treball dels nostres esportistes, tècnics i dirigents seran reconeguts en la 10a edició dels Guardons de l’Esport Colomenc.

L’acte de lliurament d’aquests premis se celebrarà el 15 d’abril (20.00) al Teatre Josep Maria de Sagarra. L’esperit dels Guardons és premiar la tasca feta per tots els esportistes al llarg de la temporada. Per això, han estat nominats els esportistes (encara que no pertanyin a clubs de la nostra ciutat) i les entitats colomenques acreditades i regulades a qualsevol federació esportiva o inscrites al registre d’entitats esportives de la Direcció General de l’Esport.

Les distincions seran les següents: ascens de categoria (temporada 2008-2009), campió en qualsevol disciplina esportiva (2009), mencions, difusió de l’esport i de la imatge de la ciutat i homenatge a una trajectòria esportiva.

Enguany, cal destacar la gran varietat d’esports que seran reconeguts. En aquest sentit, les arts marcials, en totes les seves disciplines, ocupen el primer lloc entre els guardonats.

adminGeneralgramenet.cat - L'esport de Santa Coloma de Gramenet ha tornat a demostrar que gaudeix d'una excel·lent salut. Un cop més, els resultats, els triomfs i el treball dels nostres esportistes, tècnics i dirigents seran reconeguts en la 10a edició dels Guardons de l'Esport Colomenc.L'acte de lliurament d'aquests premis se...Santa Coloma de Gramenet