Este correo ha sido enviado mediante https://www.santako.com desde

El Bloc Rebel de Gramenet

Des d'El Bloc Rebel de Gramenet us fem arribar la noticia d'aques nou espai comunicatiu.

Aquest fet ve donat per l'auge de creació d'espais web a través de blogs, i un seguit de eprsones hem cregut convenient de crear-ne un referent a la nostra ciutat, Gramenet del Besòs (Santa Coloma de Gramenet) que faci de connexió, també, amb la resta dels Països Catalans.

Així, volem fer d'aquest blog un espai referent per al conjunt dels moviments socials de la ciutat, on poder expressar i exposar les diferents alternatives i veus de la ciutat. Intentant implicar a la gent, us oferim aquest espai per a exposar els vostres documents, imatges, enllaços i demés, tot fent-nos arribar textos, documents, noticies que nosaltres retocariem i publicariem en forma de notícia. Per fer-nos-les arribar adreceu-vos a l'adreça electrònica que hem habilitat: gramenet.rebel@gmail.com.

El nostre projecte, però, no s'acaba aquí i volem, a mitjà termini, sortir al carrer en format de revista i a la xarxa en format web, en forma de fòrum de discussió.

Esperant sigui ben rebuda la proposta, esperem el vostre ajut, col·laboració i recolçament.

Equip redactor d'El Bloc Rebel de Gramenet

 
adminGeneralEste correo ha sido enviado mediante http://www.santako.com desdeEl Bloc Rebel de Gramenet Des d'El Bloc Rebel de Gramenet us fem arribar la noticia d'aques nou espai comunicatiu.Aquest fet ve donat per l'auge de creació d'espais web a través de blogs, i un seguit de eprsones hem cregut convenient...Santa Coloma de Gramenet