Esclerosi 2007barcelonesjove.net – Un estiu més, arriba ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, una campanya de sensibilització social i de captació de fons i en què hi participen més de 600 piscines d’arreu de Catalunya. Aquest diumenge, 8 de juliol, és el moment per donar-se un bany de solidaritat amb els afectats per aquesta malaltia. En la darrera edició, més de 70.000 persones hi van participar.

Organitzat per la Fundació Esclerosi Múltiple, aquest projecte té com a objectiu principal recollir fons a través de l’entrada a les piscines per fomentar i donar suport a la investigació científica d’aquesta malaltia, així com millorar l’atenció a les persones afectades i als seus familiars.

La campanya, que se celebra des de l’any 1994, s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari de Catalunya i ja s’han convertit en un ritual les capbussades que durant aquesta jornada protagonitzen diferents personalitats del món de la cultura, de la política i de l’esport.

 

adminGeneralbarcelonesjove.net - Un estiu més, arriba 'Mulla't per l'esclerosi múltiple', una campanya de sensibilització social i de captació de fons i en què hi participen més de 600 piscines d'arreu de Catalunya. Aquest diumenge, 8 de juliol, és el moment per donar-se un bany de solidaritat amb els afectats...Santa Coloma de Gramenet