ICV-EUiA tindrà 4 regidors a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

La Junta Electoral haurà de decidir si a ICV-EUiA ens correspon un quart regidor o, pel contrari, aquest escó l’adjudica a la candidatura Gent de Gramenet. Un cop se sàpiga definitivament aquest extrem, les eleccions municipals a Santa Coloma seran ja aigua passada. La gran abstenció que s’ha produït, que ha superat de llarg el 50 per cent, ha perjudicat notablement les nostres expectatives de creixement. De fet, tots els partits han perdut vots en relació a les eleccions de 2003, llevat dels que es presentaven per primer cop.

ICV-EUiA ha obtingut 4.575 vots, un 12,13% del total, la qual cosa es tradueix en 4 regidors si, com s’espera, la decisió final de la Junta Electoral ens és favorable.

Loli Gómez i tots els homes i les dones que l’acompanyàvem en la candidatura volem agrair de tot cor la confiança dels votants, així com felicitar al partit guanyador d’aquests comicis, el PSC, i en especial al seu candidat a l’alcaldia, Bartomeu Muñoz. Aquesta felicitació es fa extensible als partits que han pujat electoralment.

A l’àrea metropolitana de Barcelona no s’han acomplert les expectatives, més aviat, s’ha baixat en percentatges. S’ha patit un desgast per les crítiques al govern de la Generalitat, centrades a la darrera setmana en la figura del conseller d’Interior, Joan Saura. La campanya a Santa Coloma també ha sigut molt dura vers ICV-EUiA.

Passat el primer moment de decepció, i un cop s’hagin valorat els resultats acuradament, decidirem què fer, i l’organització es posarà treballar de nou i sense pausa pel bé de la ciutat.

 

adminGeneralICV-EUiA tindrà 4 regidors a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.La Junta Electoral haurà de decidir si a ICV-EUiA ens correspon un quart regidor o, pel contrari, aquest escó l'adjudica a la candidatura Gent de Gramenet. Un cop se sàpiga definitivament aquest extrem, les eleccions municipals a Santa Coloma seran...Santa Coloma de Gramenet