El grup municipal socialista presenta dues mocions al ple ordinari del mes de gener. Una per donar suport al manifest “Un PlaB per a Europa” i una altra contra les xarxes de prostitució.
El Grup Municipal Socialista al Ple de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet presenta dues mocions a la sessió ordinària que se celebra el dilluns 25 de gener:

Per donar suport al manifest “Un Pla B per a Europa: Crida per construir un espai de convergència europeu contra l’austeritat i per a la construcció d’una veritable democràcia”
Per sumar-se a la Xarxa de Ciutats lliures del tràfic de dones, nenes i nens destinats a la prostitució. Llegir més …

Via:: PSC

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/SALA_DE_PLENS.jpg?fit=640%2C508https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/03/SALA_DE_PLENS.jpg?resize=150%2C150Tedi RocaGeneralEl grup municipal socialista presenta dues mocions al ple ordinari del mes de gener. Una per donar suport al manifest “Un PlaB per a Europa' i una altra contra les xarxes de prostitució.El Grup Municipal Socialista al Ple de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet presenta dues mocions a...Santa Coloma de Gramenet