Des de sempre m’he sentit mosquetxat quan he patit un intent d’ésser catalogat segons les meves preferències intel.lectuals, lúdiques, polítiques i/o sexuals. Tot plegat resulta estrany intentar fer un apologia de la meva condició, en aquest cas, sobre les preferències sexuals, però m’agradaria fer una crítica des de dins del “moviment” que ha passat de la revindicació vers a la normalitat a l’etiqueta de “gay-guay” i el poder econòmic. M’explicarè segons la meva opinió i sense voluntat d’ofendre: des de fa anys els ambients gays/bi/lesbi i trans s’ha convertit en un aparador del poder econòmic, amb roba pròpia -ovlas i d’altres marques….-, locals propis i fins i tot barris propis -gay-eixample, chueca i d’altres- i sovint si no participes d’aquesta estètica, si no tens una pluma prominent i, sobre tot, si no tens diners suficients per moura’t per aquests ambients de depilació, musculació i “mirades gatunes”,resulta que no tens el sentiment de pertìnença al grup, acompanyat d’un doble sentiment de discriminació i d’incomoditat. Estic convençut que el moviment gay ha fet real allò de la diferència entre ser gay o ser maricón segons el teu poder adquisitiu.Així doncs, en aquest dia revindico el DIA de l’ORGULL de la NORMALITAT, quan aquest dia sigui aquest lema serà un indicador que s’ha guanyat la lluita pels drets i les llibertat de sentir-se lliure per expressar o no els teus sentiments sexuals. Desconeixo si la meva veina es va al llit amb la seva cunyada, o si el meu veí camioner busca companyia al WC de la Plaça la Vila, o si al del 3è pis li agraden les “rubias platino”. el que si tinc clar, que tal ells com jo tenim dret a ajudar-nos en els nostres patiments cotidians i socials.:blush:

adminGeneralDes de sempre m'he sentit mosquetxat quan he patit un intent d'ésser catalogat segons les meves preferències intel.lectuals, lúdiques, polítiques i/o sexuals. Tot plegat resulta estrany intentar fer un apologia de la meva condició, en aquest cas, sobre les preferències sexuals, però m'agradaria fer una crítica des de dins...Santa Coloma de Gramenet