El passat 18 de juny la Fundació Integramenet va lliurar els diplomes dels cursos de formació professional als locals de l’entitat.

Els cursos que van finalitzar van ser: Bàsic d’electricitat, Operadors de carretons elevadors, Auxiliar de perruqueria i estètica, Auxiliar d’infermeria, Manipulador d’aliments i Informàtica. També es van acabar els cursos de llengües: català, castellà i d’alfabetització.

El lliurament de diplomes va córrer a càrrec del professorat de l’entitat, que va agrair l’esforç, la constància i l’assistència de tots els participants del programa de capacitació professional i de llengües. També va incidir en l’exemple que donen a la resta de ciutadans necessitats també, d’inserir-se al món laboral.
Un representant del alumnes va agrair en nom de tots, l’oportunitat que la Fundació Integramenet els oferia per poder-se formar.

L’objectiu de l’entitat és donar eines amb les quals les persones nouvingudes puguin treballar i integrar-se en la societat.

La Fundació Integramenet reiniciarà els cursos de llengua, la primera quinzena del proper mes de setembre i els de capacitació professional, el mes d’octubre.

Per a més informació consultar als locals de la Fundació (matins de 9 a 13h)
Telèfon: 934 668 408
www.fundaciointegramenet.org

L’entrada Lliurament dels diplomes de formació a la Fundació Integramenet ha aparegut primer a Fundació Integramenet.

Llegir més …

Via:: Fundació Integramenet

Tedi RocaGeneralEl passat 18 de juny la Fundació Integramenet va lliurar els diplomes dels cursos de formació professional als locals de l'entitat. Els cursos que van finalitzar van ser: Bàsic d'electricitat, Operadors de carretons elevadors, Auxiliar de perruqueria i estètica, Auxiliar d'infermeria, Manipulador d'aliments i Informàtica. També es van acabar els...Santa Coloma de Gramenet