Diada de la Primavera 2017 Serra d'en Mena

Més de 1.500 persones celebren la gran festa ciutadana en el parc dels Pins del barri del Raval

La força del treball comunitari fa bategar de nou la Serra d’en Mena

Ja ho podem ben dir. La primera jornada de la Diada de la Primavera 2017 ha estat tot un èxit. Activitats, actuacions en directe, 1.500 assistents i, sobretot, una mostra de l’energia dels veïns de la Serra d’en Mena, que han tornat a demostrar que la força del treball comunitari és imparable. Però atenció! La Diada de la Primavera encara no s’ha acabat, ni de bon tros. Avui diumenge us esperem a la segona jornada, a la Diada Castellera a la Plaça del Rellotge, al barri del Fondo. No us ho perdeu!

Ben puntuals, a les 10 del matí, les carpes de les entitats començaven l’activitat de la Diada de la Primavera 2017, mentre que els primers pàrticipants del Cross del Motocrós, els nens i nenes menor de 10 anys, es preparaven a la línea de sortida, que havia de començar mitja hora després. Mentre tant, l’escola de Tai-Txi de Parets començaven la seva exhibició.

Els corredors d’entre 11 i 17 anys i els de la categoria sènior completaven el Cros Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

Tedi RocaGeneralMés de 1.500 persones celebren la gran festa ciutadana en el parc dels Pins del barri del Raval La força del treball comunitari fa bategar de nou la Serra d'en Mena Ja ho podem ben dir. La primera jornada de la Diada de la Primavera 2017 ha estat tot un èxit....Santa Coloma de Gramenet