El dijous 7 de juny  es van celebrar les respectives assemblees locals d’ICV i EUiA. L’opció majoritària va ser la de no formar part d’un futur govern municipal encapçalat pel PSC, partit que, recordem-ho, va veure ampliada la seva majoria absoluta el 27 de maig, i que va oferir una reedició del pacte de govern.

Els baixos resultats de la coalició han estat decissius per orientar la decissió dels militants d’ambdues forces, ICV i EUiA. En cap cas hi va haver una decantacíó cap a l’exercici d’una oposició ferotge, sinó per exercir una acció responsable en pro de la ciutat des de fora del govern, en defensa de les propostes del programa electoral d’ICV-EUiA.

Tot i així, la decissió final s’haurà de prendre en una assemblea conjunta que es durà a terme el proper 13 de juny, a les 19,30 hores, al local d’ICV al  carrer Sagarra, número 19.

També pots enviar la teva valoració i opinió: www.loligomez.cat

 

adminGeneralEl dijous 7 de juny  es van celebrar les respectives assemblees locals d'ICV i EUiA. L'opció majoritària va ser la de no formar part d'un futur govern municipal encapçalat pel PSC, partit que, recordem-ho, va veure ampliada la seva majoria absoluta el 27 de maig, i que va oferir...Santa Coloma de Gramenet