captura

El Lecturelab és un portal elaborat pels Serveis Lingüístics, adreçat al professorat que fa docència en anglès sense ser-ne parlant nadiu. Reuneix una selecció acurada dels recursos en línia que poden ser útils per millorar les competències lingüístiques dins les aules universitàries.

Els recursos estan classificats en dos tipus segons els registre (anglès acadèmic i anglès general) i en diversos subtipus segons el contingut o les habilitats lingüístiques que permeten treballar (pronúncia, fraseologia acadèmica, vocabulari, etc.).

Per tal de facilitar al professorat la tasca d’exploració del contingut del Lecturelab, hi ha un seguit d’apunts, que es publiquen periòdicament, a partir dels quals es pot anar descobrint com treure profit de cadascun dels recursos. També està previst publicar-hi notícies rellevants per a la formació del professorat que fa docència en anglès, com ara cursos presencials, publicació de llibres, etc.

Igualment hi ha un canal obert per fer consultes lingüístiques i terminològiques en llengua anglesa (Planteja un dubte).

Per facilitar el seguiment d’aquestes informacions, hi ha la possibilitat de subscriure’s al Lecturelab mitjançant RSS, Twitter o Facebook.

Per als que ja el coneixíeu, el Lecturelab és hereu de l’antic portal de Recursos per a la docència en anglès, i esperem que amb la nova estructuració i selecció dels continguts, la nova imatge i la presència dels apunts informatius sigui encara més útil.

A l’apartat Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl Lecturelab és un portal elaborat pels Serveis Lingüístics, adreçat al professorat que fa docència en anglès sense ser-ne parlant nadiu. Reuneix una selecció acurada dels recursos en línia que poden ser útils per millorar les competències lingüístiques dins les aules universitàries. Els recursos estan classificats en dos tipus segons...Santa Coloma de Gramenet