bibaprop

El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la Universitat de Barcelona ha participat en el projecte Bib@prop: Les biblioteques ben a prop teu!, una aplicació gratuïta que té l’objectiu d’informar la ciutadania, i especialment els estudiants, de l’oferta de biblioteques i sales d’estudi disponibles a Catalunya.

L’aplicació està impulsada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, les Biblioteques de Barcelona i les Biblioteques Universitàries de Catalunya.

Bib@prop permet a qualsevol persona localitzar de manera senzilla la biblioteca o sala d’estudi més propera. Actualment, ja pot geolocalitzar 420 espais, entre biblioteques públiques, universitàries i sales d’estudi d’arreu de Catalunya. A més, ofereix en temps real informació sobre els horaris i les condicions d’accés a les instal·lacions.

L’app anirà incrementant l’oferta de geolocalitzacions d’equipaments per estudiar a mesura que ajuntaments, universitats, associacions i escoles vagin incorporant més espais habilitats a aquesta finalitat.

Aquesta iniciativa, en el marc del projecte LABO, és el resultat de la col·laboració activa de moltes biblioteques de diferents institucions i xarxes. D’aquesta manera, s’uneixen esforços i recursos de biblioteques públiques i universitàries per Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de la Universitat de Barcelona ha participat en el projecte Bib@prop: Les biblioteques ben a prop teu!, una aplicació gratuïta que té l'objectiu d'informar la ciutadania, i especialment els estudiants, de l'oferta de biblioteques i sales d'estudi disponibles...Santa Coloma de Gramenet