elpunt.cat – L’Ajuntament de Santa Coloma ha atorgat a l’empresa municipal Gramepark la construcció d’un nou aparcament de 99 places a la rambla del Fondo. L’acord, aprovat dilluns al ple, només va comptar amb el suport del PSC. L’oposició (PP, ICV-EUiA i CiU) va demanar temps fins a conèixer les primeres conclusions de l’auditoria en què està immersa Gramepark. El regidor del PP, Alberto Carreiras, va assegurar que el seu grup no donarà suport a aquestes actuacions «fins que no es faci una modificació profunda» a l’ens públic. El PP va votar en contra, igual que ICV-EUiA. El seu portaveu, Siscu Sánchez, va aconsellar a l’equip de govern deixar «tres o quatre setmanes» de marge. «La prudència convida a esperar», va dir, després de llegir la part de la interlocutòria de Garzón que fa referència a les investigacions que afecten diferents aparcaments de la ciutat. En la mateixa línia es va mostrar CiU, tot i que es va abstenir. «No encarreguem res més a Gramepark», va dir el seu portaveu, Manel Olivés. «Parem tot el que no sigui pagar les nòmines», hi va afegir.

Oposició

El primer tinent d’alcalde, Joan Carles Mas (PSC) va justificar la proposta assegurant que no totes les actuacions es veuran afectades per la trama de corrupció. «Seguint el seu raonament -va contestar a l’oposició- hauríem d’aturar la Torre Sònia», va dir. Mas també va prometre informar els grups quan es conegui el contingut de les auditories. El debat es va enquistar -Sánchez va intervenir fins a quatre vegades insistint en la necessitat de saber la «realitat» per «prendre les decisions»- i l’alcaldessa Núria Parlón ho va resoldre demanant «una mínima confiança».

En el mateix ple van prendre possessió els tres nous regidors socialistes, Teresa Díaz, José Antonio Rodríguez i Germán Santos, substituts de Bartomeu Muñoz, Manuel Dobarco i Carmen Moraira.

adminGeneralelpunt.cat - L'Ajuntament de Santa Coloma ha atorgat a l'empresa municipal Gramepark la construcció d'un nou aparcament de 99 places a la rambla del Fondo. L'acord, aprovat dilluns al ple, només va comptar amb el suport del PSC. L'oposició (PP, ICV-EUiA i CiU) va demanar temps fins a conèixer...Santa Coloma de Gramenet