La Fundació Integramenet fomenta el voluntariat social

La Fundació Integramenet amb l’objectiu de fomentar el voluntariat social, ha participat de les “Xerrades sobre sensibilització del voluntariat social” juntament amb el Centre Obert Rialles, promugudes pel Punt del Voluntariat de santa Coloma de Gramenet.

L’acte ha anat dirigit als alumnes de 1r curs d’Integració social amb la intenció de sensibilitzar els estudiants de la importància que té el voluntariat per a la persona i per a la seva contribució en la disminució de situacions de risc social a la ciutat.
En primer lloc ha parlat la Sra Maribel Moya, tècnica del Punt de Voluntariat. La seva intervenció ha estat una exhaustiva presentació del què és el voluntariat i dels seus objectius.
Tot seguit dos membres de la Fundació Integramenet han presentat els diferents projectes que du a terme l’entitat, incidint especialment en el Reforç Educatiu i el Banc del Temps.
Han resaltat la importància del Banc del Temps per ser un projecte que promou l’intercanvi gratuït, la solidaritat i la bona convivència, així com l’acompanyament que es realitza als infants i joves dels barris del Raval i Safaretjos, des del Reforç Educatiu, per a una integració i millora escolar.

Feu clic per veure la presentació amb diapositives.

La entrada La Fundació Integramenet fomenta el voluntariat social aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

Tedi RocaGeneralLa Fundació Integramenet fomenta el voluntariat social La Fundació Integramenet amb l'objectiu de fomentar el voluntariat social, ha participat de les “Xerrades sobre sensibilització del voluntariat social” juntament amb el Centre Obert Rialles, promugudes pel Punt del Voluntariat de santa Coloma de Gramenet. L'acte ha anat dirigit als alumnes de 1r...Santa Coloma de Gramenet