Novament es va omplir de gom a gom la sala d’actes del Museu Torre Balldovina per acollir un acte de la coalició ICV-EUiA. El motiu va ser, aquest cop, presentar els candidats i candidates que acompanyen a Loli Gómez a la llista electoral per a les properes eleccions municipals del 27 de maig.

El disseny de l’acte va afavorir la participació de totes i cadascuna de les persones que composen la candidatura, en un ambient de joia i de confiança en un bon resultat el dia de les votacions.

Acompanyaren els parlaments de la Loli, cap de llista, i d’Àngel Pla, coordinador d’EUiA a Santa Coloma i candidat número 4, els alcaldables per la coalició a Montornès i Sabadell, José Montero i Carme Garcia respectivament.
– coneix la imatge dels candidats i candidates d’ICV-EUiA: www.loligomez.cat

Una candidatura 100% de Santa Coloma.

 

adminGeneral Novament es va omplir de gom a gom la sala d'actes del Museu Torre Balldovina per acollir un acte de la coalició ICV-EUiA. El motiu va ser, aquest cop, presentar els candidats i candidates que acompanyen a Loli Gómez a la llista electoral per a les properes eleccions municipals...Santa Coloma de Gramenet