EL GRUP MUNICIPAL GENT D’ESQUERRES-ICV-EUiA PRESENTA ESMENES ALS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT

El Grup Municipal Gent d’Esquerres-ICV-EUiA a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha presentat tres esmenes als Pressupostos Generals 2017 de la Generalitat de Catalunya que reflecteixen les necessitats de la ciutat i que no van ser recollides al projecte inicial del pressupost d’inversions. Així, a través del grup parlamentari Catalunya sí que es pot, es presentaran en els pròxims dies aquestes esmenes junt amb totes les aportades pels municipis catalans per ser incloses en la pròrroga del Pressupost.

Les necessitats socials marquen les prioritats indiscutibles a les tres esmenes colomenques:

  • La construcció d’un alberg social integral a Santa Coloma que atengui les necessitats del Barcelonès Nord.
  • La ubicació d’un Centre de Dia a la Residència Ramon Berenguer amb places compatibles amb l’ampliació compromesa de les places residencials previstes.
  • La construcció d’una nova residència per a la gent gran, amb un nou centre de dia, que doni cobertura i servei a tots els barris de la ciutat.

Precisament avui, la plataforma ciutadana SOS Gent Gran farà entrega d’un document amb aquestes reivindicacions a representants de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, després del compromís assolit al novembre per tots els grups parlamentaris en rebre aquest col·lectiu ciutadà al Parlament.

Identificar, recollir i portar a debat parlamentari les necessitats més urgents de Santa Coloma no recollides en el Pressupost, és imprescindible per continuar avançant en la recuperació dels drets socials i especialment dels sectors de població més vulnerables, han subratllat els regidors Alexandra Sevilla i Jonatan Fornés.

Santa Coloma de Gramenet, 13 de desembre 2016

Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneralEL GRUP MUNICIPAL GENT D'ESQUERRES-ICV-EUiA PRESENTA ESMENES ALS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT El Grup Municipal Gent d'Esquerres-ICV-EUiA a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, ha presentat tres esmenes als Pressupostos Generals 2017 de la Generalitat de Catalunya que reflecteixen les necessitats de la ciutat i que no van ser...Santa Coloma de Gramenet