Mapa projecte de Can Zam socialistes.org – El Consell de Ciutat va tancar dissabte passat la segona fase del debat i el procés participatiu sobre Can Zam.

Una pista d’atletisme amb homologació internacional, camps de futbol, un palau d’esports, un centre per a la reactivació econòmica i l’ampliació de la zona verda actual en una segona fase. Aquests són alguns dels aspectes més destacats de la proposta que van presentar els serveis tècnics municipals al Consell de Ciutat el dissabte día 11 de febrer, en el transcurs d’una reunió a la masia Torribera.

El nou disseny del parc ha estat fruit de molts mesos de debat i va partir de la proposta presentada per un grup d’experts a qui l’alcalde de Santa Coloma, Bartomeu Muñoz, va encarregar un primer disseny del que havia de ser el futur parc. Les entitats, a través del Consell de Ciutat, però també un grup de colomencs i colomenques escollits aleatòriament han dit la seva i han anat modelant el que finalment ha desembocat en aquest dibuix que ja està disposat per a ser debatut i aprovat a l’ajuntament.
Després d’una aprovació inicial, l’avantprojecte estarà llest per a l’exposició pública i la presentació d’al·legacions que donarà pas a la seva aprovació definitiva.
El projecte recull una zona firal al llarg del carrer de Víctor Hugo i el traçat alternatiu de la carrertera de la Roca en un pas subterrani paral·lel al riu besòs. Aquest vial discorrerà soterrat de manera externa al pac. El carrer Anselm de Riu modificarà també el seu traçat i desapareixerà definitivament el carrer de Girona.
En un extrem del parc hi haurà una reserva de sól per a que s’hi ubiqui un equipament metropolità i molt a prop s’hi faran dos camps de futbol de gespa artificial i unes pistes de petanca.
 
https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/projectecanzam_small.jpg?fit=150%2C106https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/projectecanzam_small.jpg?resize=150%2C106adminGeneralsocialistes.org - El Consell de Ciutat va tancar dissabte passat la segona fase del debat i el procés participatiu sobre Can Zam.Una pista d'atletisme amb homologació internacional, camps de futbol, un palau d'esports, un centre per a la reactivació econòmica i l'ampliació de la zona verda actual en...Santa Coloma de Gramenet