ivanromera

Aquesta setmana toca conèixer a Iván Romera Aranda (31/10/1994, Badalona) l’entrenador que aquesta temporada té l’Aleví D. Una setmana més coneixem a un dels nous entrenadors d’aquesta temporada 2015/16.

– Abans de venir a la Fundació Esportiva Grama en què llocs vas estar entrenant?

– Vaig començar a entrenar al Sistrells on vaig estar 3 anys en diferents categories. L’any passat vaig fitxar pel Sant Gabriel Femení però vaig haver de deixar-lo per que em va sortir feina i em va resultar incompatible, fins llavors no he tornat a entrenar.

– Com arribes al club?

– Arribo al club gràcies a José Luis Ceballos, l’entrenador de l’infantil l’any passat. Li vaig comentar que portava uns mesos sense entrenar per motius laborals però que em rondava la idea de tornar a portar un equip, llavors em va presentar a David Martín que era el coordinador d’alevins en l’absència de Monti, i em va proposar portar l’equip, després ja va arribar Emilio Montiagut i vam congeniar des del primer moment.

– Què coneixies de la FE Grama abans d’arribar aquí?

– Des de petit coneixia la UDA Gramenet, vaig estar al camp quan van jugar contra el Barça a la Copa del Rei i contra el Reial Irun Llegir més …

Via:: FE Grama

Tedi RocaAquesta setmana toca conèixer a Iván Romera Aranda (31/10/1994, Badalona) l'entrenador que aquesta temporada té l'Aleví D. Una setmana més coneixem a un dels nous entrenadors d'aquesta temporada 2015/16. - Abans de venir a la Fundació Esportiva Grama en què llocs vas estar entrenant? - Vaig començar a entrenar al Sistrells...Santa Coloma de Gramenet