Campus Almientacio UB Torribera

gramenet.cat – En el marc de la celebració del Dia Mundial de l’Alimentació (16 d’octubre), aquest divendres 22 d’octubre a les 12:00 h, ha tingut lloc a l’edifici La Masia del Recinte Torribera, l’acte oficial d’inauguració del curs 2010-2011 al Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB).

A l’acte, presidit pel rector de la Universitat, Dídac Ramírez, hi han assistit el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon.

La conferència inaugural ha anat a càrrec del president de Freixenet i d’Alimentària, Josep Lluis Bonet, i han intervingut el degà de la Facultat de Farmàcia de la UB, Joan Esteva, i el coordinador del Campus de l’Alimentació, Claudi Mans. Durant l’acte s’ha fet el lliurament dels diplomes als graduats de Nutrició Humana i Dietètica del curs 2009-2010.

El Campus de l’Alimentació de Torribera inicia, en aquest curs 2010-2011, els nous graus de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments que ofereix la Facultat de Farmàcia de la UB. Els dos graus, que han omplert totes les places que oferien, acullen més de 80 alumnes cadascun.

adminGeneralgramenet.cat - En el marc de la celebració del Dia Mundial de l'Alimentació (16 d'octubre), aquest divendres 22 d'octubre a les 12:00 h, ha tingut lloc a l'edifici La Masia del Recinte Torribera, l'acte oficial d'inauguració del curs 2010-2011 al Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB).A...Santa Coloma de Gramenet