Aquest divendres, 12 de maig, l’Edifici Històric de la UB acollirà durant tot el dia la III Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona. Avalada per l’èxit de participació i assistència de les edicions anteriors, la festa procura que hi siguin representades totes les facultats de la Universitat de Barcelona i repeteix els tallers més populars de les altres edicions, alhora que arriba farcida d’activitats noves, com ara un taller per conèixer la filologia catalana, un altre de dedicat a la simetria, tres activitats sobre fisiologia vegetal, un neuroconcert, o un espai dedicat a la figura de Jordi Sabater Pi.

L’objectiu principal de la festa és arribar a públics no especialitzats i a totes les edats. Per això, inclou un racó amb una selecció de llibres, contes i còmics infantils de temàtica científica perquè els més petits puguin fer una pausa i gaudir d’una estona de bona lectura. També pensant en els més menuts, a la tarda s’ha programat una representació de l’espectacle Flebotín, un mosquit del Cretaci.

Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralAquest divendres, 12 de maig, l'Edifici Històric de la UB acollirà durant tot el dia la III Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona. Avalada per l'èxit de participació i assistència de les edicions anteriors, la festa procura que hi siguin representades totes les facultats de la...Santa Coloma de Gramenet