oratoga

Es convoca el II Certamen d’Oratòria 2017. Es tracta d’un concurs que té com a finalitat millorar les competències de comunicació oral i plurilingüe de l’alumnat de secundària i batxillerat.

Podran participar en el certamen alumnes de 1r a 4t d’ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat, i ho podran fer en català, castellà i anglès.

El concurs comença amb la redacció, per part de l’alumne, d’un text d’entre 500 i 600 paraules de tema lliure. L’equip del certamen valora els textos rebuts i comunica a cada centre educatiu el nom de l’alumne/a o alumnes seleccionats. Aquests alumnes rebran una formació específica sobre Oratòria i Comunicació d’Impacte que consistirà en vuit tallers per adquirir estratègies de comunicació oral.

Un cop finalitzada la formació, els alumnes defensaran públicament el seu text el dia del Certamen. Les intervencions orals s’avaluaran a partir de criteris com la claredat expositiva, l’ús d’un llenguatge assertiu, la declamació, l’empatia i emotivitat, el llenguatge corporal i les estratègies de persuasió. El certamen tindrà lloc el 25 d’abril de 2017 al Paranimf de la Universitat de Barcelona.

La inscripció s’ha de fer abans del 15 de desembre fent servir la informació d’aquests dos documents:

Document de difusió del Departament d’Ensenyament (docx)

Fullet certamen oratòria 2017 i inscripció (pdf)

Llegir més …

Via:: CRP

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/oratoga-150x73.png?fit=150%2C73https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/oratoga-150x73.png?resize=150%2C73Tedi RocaGeneralEs convoca el II Certamen d'Oratòria 2017. Es tracta d'un concurs que té com a finalitat millorar les competències de comunicació oral i plurilingüe de l'alumnat de secundària i batxillerat. Podran participar en el certamen alumnes de 1r a 4t d'ESO, i de 1r i 2n de Batxillerat, i ho...Santa Coloma de Gramenet