A l’article del web “Vam deixar de veure Barcelona” ICV Santa Coloma es mostra decebuda per la falta d’interès del país per preservar la qualitat de l’aire. “En aquest país, sembla que la preocupació per la qualitat de l’aire que respirem és una cosa de persones excèntriques o que no tenen res mes a fer” -comenten- “Sortosament estem a Europa”. L’organització apunta que el Tribunal de Justícia de la UE està tramitant una denúncia contra Espanya per no respectar la directiva europea que fa referència a la qualitat de l’aire.
Fa uns dies l’anticicló que va afectar Barcelona va deixar a la vista la quantitat de contaminació que genera la ciutat i, per extensió, l’àrea metropolitana. “El Govern de la Generalitat ens ha tingut a tots i a totes ben distretes amb la mesura d’augmentar el límit de velocitat”, expliquen. L’organització defensa que la mesura dels 80 km/hora és “del tot eficaç” per lluitar contra la contaminació atmosfèrica i per baixar la sinistralitat en els accidents de trànsit; a més, retreu a l’executiu català les retallades en drets socials. “Podrem córrer més però vigileu no tingueu un accident no fos cas que no tingueu metges, infermeres o hospitals que funcionin bé a prop. Potser també haureu de pagar l’ambulància!”, conclou l’article.
adminGeneralA l'article del web 'Vam deixar de veure Barcelona' ICV Santa Coloma es mostra decebuda per la falta d'interès del país per preservar la qualitat de l'aire. 'En aquest país, sembla que la preocupació per la qualitat de l'aire que respirem és una cosa de persones excèntriques o que...Santa Coloma de Gramenet