Ferran Saro, Lluís hernández, José Giménez, Siscu SánchezICV-EUiA es compromet a demanar la construcció d’una residència per a la gent gran prevista a l’antiga escola Miguel Hernández. La formació política ha denunciat en diferents ocasions l’abandonament d’equipaments públics com l’escola citada i volen aprofitar-la: “Deixar abandonada l’escola Miguel Hernández és la demostració d’una falta d’eficàcia al govern municipal”, aclareix Siscu Sánchez. “Cal aprofitar l’escola i reconvertir-la, hem detectat que allà hi fa falta una residència”, puntualitza.
Una delegació de la candidatura d’ICV-EUiA ha visitat el barri de Singuerlín i ha acabat el seu recorregut a la residència Ramon Berenguer. Allà han pogut conversar amb els treballadors i els usuaris del centre entre els quals hi ha José Giménez, militant històric del PSUC, que tanca la llista de la coalició per a les eleccions municipals. El primer alcalde de la democràcia a Santa Coloma, Lluís Hernández, el també candidat suplent Ferran Saro, el cap de llista Siscu Sánchez i, la número 6, Leo Cuadrado, han conegut la situació que viu la residència hi han parlat de les necessitats que té Santa Coloma.

adminGeneralICV-EUiA es compromet a demanar la construcció d'una residència per a la gent gran prevista a l'antiga escola Miguel Hernández. La formació política ha denunciat en diferents ocasions l'abandonament d'equipaments públics com l'escola citada i volen aprofitar-la: 'Deixar abandonada l'escola Miguel Hernández és la demostració d'una falta d'eficàcia al...Santa Coloma de Gramenet