Este tema discute un artículo de contenido: [url=https://www.santako.com/content/view/459/1/]ICV-EUiA posarà en marxa el bicing, el nou sistema públic de bicicletes de lloguer[/url]A mi personalment m’encanta aquesta iniciativa. Vale, es tracta de les eleccions, però em dona igual quin partit ho porta a terme.Fa algún temps que uitlitzo la bici, i desgraciadament no com a mitjà de transport per anar a la feina ni a estudiar. Tot i que ja fa bastant que soc “biciaficionado”, cada vegada que surto amb bici encara em sorprén arribar en 10 minuts als llocs als que trigo en cotxe o metro 40 minuts.Un company holandés m’explicava va uns dies que a Holanda hi ha molts llocs o només s’hi pot accedir caminant o amb bici… quina sort!

adminGeneralEste tema discute un artículo de contenido: ICV-EUiA posarà en marxa el bicing, el nou sistema públic de bicicletes de lloguerA mi personalment m'encanta aquesta iniciativa. Vale, es tracta de les eleccions, però em dona igual quin partit ho porta a terme.Fa algún temps que uitlitzo la bici, i...Santa Coloma de Gramenet