Siscu SánchezEn una visita al centre obert Germina, Siscu Sánchez ha plantejat que ICV-EUiA vol facilitar l’ús dels equipaments públics a la ciutadania i a les entitats. “Els espais de Santa Coloma s’han d’utilitzar més” -ha explicat el candidat- “El teatre Sagarra s’ha d’obrir als centres que el vulguin utilitzar”, ha afegit. En resposta a una entrevista que li han realitzat els adolescents del centre Germina, el candidat a l’alcaldia de Santa Coloma també s’ha mostrat partidari de la construcció de més espais verds a Santa Coloma i d’acabar el parc de Can Zam com a prioritat.
Sánchez també els ha recordat que està pendent la construcció de l’institut-escola Santa Coloma i ha declarat: “Cal fer més espais públics de wifi lliure per tal que la ciutadania tingui accés a internet”. Altres temes tractats en l’entrevista han estat les bicicletes, les zones 30 de circulació reduïda i els horaris dels instituts.

adminGeneralEn una visita al centre obert Germina, Siscu Sánchez ha plantejat que ICV-EUiA vol facilitar l'ús dels equipaments públics a la ciutadania i a les entitats. 'Els espais de Santa Coloma s'han d'utilitzar més' -ha explicat el candidat- 'El teatre Sagarra s'ha d'obrir als centres que el vulguin utilitzar',...Santa Coloma de Gramenet