Cementiri

gramenet.cat – La festivitat de Tots Sants és el moment de més afluència de visitants al cementiri municipal. Des del dia 25, el recinte estarà obert al públic en horari de matí i tarda.

Del 25 d’octubre a l’1 de novembre, el cementiri estarà obert de 8.00 a 18.00 perquè les famílies puguin complir amb la tradició de visitar els seus difunts i cuidar els seus nínxols.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha reforçat els serveis que faciliten l’assistència dels ciutadans al recinte. En l’àmbit del transport, els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, la línia d’autobús B18, que passarà cada 30 minuts de 8.00 a 18.30. D’altra banda l’aturada Can Zam de la L9 de metro queda a prop del cementiri.

L’1 de novembre (de 8.00 a 18.00), les persones que es desplacin en vehicle privat trobaran un accés gratuït per aparcar a la zona de terra posterior a la fàbrica Damm. L’entrada serà pel vial associat al parc metropolità de Can Zam i la sortida de vianants, per l’extrem oposat a l’altura del cementiri.

El públic trobarà WC mòbils a l’interior del cementiri, així com un servei de floristeria. Els dies 1 i 2 s’oficiaran misses pels difunts.

adminGeneralgramenet.cat - La festivitat de Tots Sants és el moment de més afluència de visitants al cementiri municipal. Des del dia 25, el recinte estarà obert al públic en horari de matí i tarda.Del 25 d'octubre a l'1 de novembre, el cementiri estarà obert de 8.00 a 18.00 perquè...Santa Coloma de Gramenet