Cursos de llengua a la Fundació Integramenet

Cursos de llengua a la Fundació Integramenet

La Fundació ofereix l’aprenentatge del català i el castellà a Santa Coloma de Gramenet

Han començat els cursos de llengües a la Fundació Integramenet, al barri del Raval, per a totes aquelles persones que vulguin aprendre o perfeccionar la llengua.
S’ofereixen tres nivells d’aprenentatge:
• Alfabetització
• Nivell 1
• Nivell 2
Aquest és el segon curs que organitza la Fundació aquest any. Es realitza als mateixos locals de l’entitat (Plaça de les Cultures, 6 – local 7) i finalitzarà el mes de maig.
S’imparteix dos dies a la setmana, amb una duració de 1hora i 45 minuts. Un cop finalitzat el curs i, sempre que s’hagi superat la prova de nivell i assistit al mínim de classes requerides, es lliurarà el corresponent certificat.

Els cursos de llengües inclouen, a més de les classes presencials, alguna sortida cultural per l’entorn.
Amb aquesta oferta, la Fundació vol afavorir la convivència al barri, la relació entre els ciutadans i la interrelació entre les diferents cultures que hi ha a Santa Coloma de Gramenet.

Si esteu interessats a fer-los o creieu que a algú li poden anar bé, no dubteu de fer-ne ressó. Gràcies

La entrada Han començat els cursos de llengües a la Fundació Integramenet aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/02/arreglada-630x300.jpg?fit=630%2C300&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/02/arreglada-630x300.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralCursos de llengua a la Fundació Integramenet La Fundació ofereix l'aprenentatge del català i el castellà a Santa Coloma de Gramenet Han començat els cursos de llengües a la Fundació Integramenet, al barri del Raval, per a totes aquelles persones que vulguin aprendre o perfeccionar la llengua. S'ofereixen tres nivells d'aprenentatge: • Alfabetització •...Santa Coloma de Gramenet