Quan s’ha arribat a l’equador de la legislatura, la regidora Àlex Sevilla i el regidor Jonatan Fornés han començat a visitar els barris de la ciutat de Santa Coloma per tal d’actualitzar la radiografia social, urbana, associativa, entre d’altres aspectes, de cadascun d’ells. Aquesta campanya es farà sota el títol de “Comuns als Barris” i va en la línia del principal objectiu que es van marcar els també coordinadors d’ICV Santa Coloma: ser l’altaveu de totes les veïnes i veïns de Gramenet.

El mes passat van començar aquestes visites informals amb el barri del Raval, tal i com podeu llegir en aquesta notícia publicada al bloc del Grup Municipal i que explica quina va ser l’experiència i les sensacions que van extreure de la primea visita que han fet als barris.

Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralQuan s'ha arribat a l'equador de la legislatura, la regidora Àlex Sevilla i el regidor Jonatan Fornés han començat a visitar els barris de la ciutat de Santa Coloma per tal d'actualitzar la radiografia social, urbana, associativa, entre d'altres aspectes, de cadascun d'ells. Aquesta campanya es farà sota el...Santa Coloma de Gramenet