Dimarts es va realitzar la presentació del llibre “Construint municipi des dels moviments socials”. Prop de 80 persones han assistit a l’acte i han pogut escoltar a Elisenda Alamany, coeditora del llibre i membre de l’Altraveu per Castellar; Isidro Galiano, membre de la Plataforma Alternativa de Dosrius; i Aitor Blanc, membre de Gent de Gramenet.
En relació al llibre, esmentar que recull l’experiència de diferents apostes municipalistes dels moviments socials catalans: les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), les Candidatures d’Unitat Popular (CUP), el moviment veïnal i una perspectiva autogestionària del municipalisme. Un altre aspecte present a la publicació és el debat que es planteja aquest moviment municipalista en relació al per què de dur a terme una tasca política més enllà de la participació en els moviments socials sectorials. Finalment, en la darrera part de llibre, s’inclouen una sèrie de propostes sobre com afrontar des de l’àmbit local la defensa del medi ambient i el territori, així com també es cerca una aproximació a les polítiques socials per part d’aquestes experiències municipalistes.

Gent de Gramenet presenta un llibre

adminGeneralDimarts es va realitzar la presentació del llibre 'Construint municipi des dels moviments socials'. Prop de 80 persones han assistit a l'acte i han pogut escoltar a Elisenda Alamany, coeditora del llibre i membre de l'Altraveu per Castellar; Isidro Galiano, membre de la Plataforma Alternativa de Dosrius; i Aitor...Santa Coloma de Gramenet