Assemblea Gent de GramenetEl passat 29 de gener al matí, Gent de Gramenet va realitzar la seva 7a Assemblea al local de l’Associació Cultural Popular Aramateix.
 
Seixanta-tres persones, amb una actitud molt il·lusionadora i participativa, es van apropar a l’Assemblea al llarg del matí, fent palesa la diversitat que defineix Gent de Gramenet com “Un moviment ciutadà divers per una Santa Coloma millor”. S’hi van presentar els esborranys del reglament intern i del codi ètic, així com el programa participatiu i la candidatura per a les eleccions municipals de 2011. Tots els documents van ser aprovats, alguns amb diverses modificacions i afegits que l’enriquien. I és així, amb el debat, que es va arribar al consens i tot va ser aprovat per unanimitat.
 
També vam comptar amb la presència de l’Agustín, membre de l’Alternativa Ciutadana per Rubí -que al 2007 van obtenir 2 regidors- en representació de les Candidatures Alternatives del Vallès.
 
No hi van faltar l’humor i el bon ambient; i també la il·lusió col·lectiva de somiar que les coses es poden canviar, i que des del treball de les nostres entitats i dels moviments socials és possible fer-ho.
 
L’assemblearisme i la democràcia participativa que defensa i defineix a Gent de Gramenet és possible, com també ho és esdevenir la força que aconsegueixi la tant desitjada regeneració democràtica a la nostra ciutat.
adminGeneralEl passat 29 de gener al matí, Gent de Gramenet va realitzar la seva 7a Assemblea al local de l'Associació Cultural Popular Aramateix. Seixanta-tres persones, amb una actitud molt il·lusionadora i participativa, es van apropar a l'Assemblea al llarg del matí, fent palesa la diversitat que defineix Gent de Gramenet...Santa Coloma de Gramenet