Ajuntamentmunicipals2007.cat – Després d’una llarga reunió dels representants de les diferents formacions polítiques de Santa Coloma de Gramenet amb la Junta Electoral de Zona, ahir es va signar una acta on Gent de Gramenet obtindria el 4,98% dels vots, que els deixa sense representació al consistori.

El límit per tenir representació és d’un 5%. Aquestes dades coincideixen amb les publicades per l’Ajuntament la nit electoral i no pas les que recollia el Ministeri, que donava a Gent un 5,01%.

En aquest darrer recompte fet a la Junta Electora, el PSC guanyaria 11 vots més, per tant, passaria de 20.249 vots a 20.260. La formació del futur consistori serà: PSC (17 regidors), PP (4 regidors), IC-V- EUiA (4 regidors), i CiU (2 regidors). El proper 16 de juny es farà el Ple de Constitució.

 

adminGeneralmunicipals2007.cat - Després d'una llarga reunió dels representants de les diferents formacions polítiques de Santa Coloma de Gramenet amb la Junta Electoral de Zona, ahir es va signar una acta on Gent de Gramenet obtindria el 4,98% dels vots, que els deixa sense representació al consistori.El límit per tenir...Santa Coloma de Gramenet