festa-cloenda-a-fundacio-tallers

“La nostra vida està plena de somnis, però només aconseguim que es facin realitat, aquells somnis pels quals lluitem”

Fundació Tallers & Institut Ramon Berenguer “Bajo el mismo Sol”

Aquest vídeo explica una experiència d’un somni que volem que es converteixi en realitat.

Des de les persones que formem part de Fundació Tallers i de l’I.E.S. Ramon Berenguer IV, tenim la plena convicció de que un món diferent és possible. Un món en el que es pugui incloure tota la riquesa de les diferents persones.

Amb aquest projecte hem volgut evidenciar que fomentant el coneixement mutu i les relacions entre les persones amb diferents capacitats i treballant amb una educació en valors com el compromís, el respecte i la solidaritat, es poden trencar moltes etiquetes i tabús.

Un grup d’alumnes de primer i tercer d’ESO de l’institut Ramon Berenguer en l’assignatura optativa de “Projecte col·laboratiu” i un grup de persones amb discapacitat intel·lectual de Fundació Tallers han estat assajant colze a colze durant tres mesos per poder fer una petita escenificació teatral.

La il·lusió i la motivació els ha unit per treballar junts durant aquests assajos i al final s’ha aconseguit un grup divers però totalment col·laboratiu.

Hem iniciat el camí per aconseguir aquest somni i mentre més persones hi creiem i empentem, més fàcil serà arribar-hi.

Llegir més …

Via:: Fundació Tallers

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/Festa-cloenda-a-FundaciC3B3-Tallers.jpg?fit=400%2C300&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/Festa-cloenda-a-FundaciC3B3-Tallers.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneral“La nostra vida està plena de somnis, però només aconseguim que es facin realitat, aquells somnis pels quals lluitem” Fundació Tallers & Institut Ramon Berenguer “Bajo el mismo Sol” Aquest vídeo explica una experiència d'un somni que volem que es converteixi en realitat. Des de les persones que formem part de Fundació...Santa Coloma de Gramenet