Us informem que hi ha dues formacions/accions que poden ser d’interès per a centres que treballin o vulguin treballar des d’una metodologia TIL (Tractament Integrat de Llengües). Trobareu més informació clicant els enllaços.

Aquest curs té l’objectiu de difondre les metodologies per projectes i donar difusió als recursos del PEL i l’ePEL de la Unió Europea, tot fomentant l’aprenentatge de llengües, l’autonomia, l’autoavaluació, la responsabilitat del propi aprenentatge i la diversitat.

2. Contes a l’Esprint

És un concurs que impulsa la literatura i la creativitat a les aules. Consta de dues fases:

Una primera fase Escriu el teu conte en què es proposa la creació d’un conte a través d’un joc d’equip, en un temps determinat en què els alumnes han d’anar seguint les regles del joc que el professorat del centre anirà dinamitzant. I una segona fase Explica i interpreta el teu conte que consisteix en la dramatització dels contes guanyadors de la primera fase. Aquesta dramatització es fa en equip, en un temps determinat, incorporant alguns elements inesperats i davant d’un auditori concret.

Esperem que siguin del vostre interès,

Equip LIC

Llegir més …

Via:: CRP

Tedi RocaGeneralUs informem que hi ha dues formacions/accions que poden ser d'interès per a centres que treballin o vulguin treballar des d'una metodologia TIL (Tractament Integrat de Llengües). Trobareu més informació clicant els enllaços. 1. El Portfolio Europeu de les llengües i el treball per projectes Aquest curs té l'objectiu de difondre...Santa Coloma de Gramenet