Hola companys i companyes:
Un grup de joves inquiets de Gramenet del Besòs estem interesats en conèixer i apendre el sistema politicosocial cubà, per això ens vem reunir i varem formar la Brigada Julio Antonio Mella amb l'intenció d'anar a l'estiu a Cuba i traslladar a la nostra ciutat el que allà aprendrem.
 
Per tal de financiar-nos el viatge organitzarem diferents activitats, la primera d'aquest any és una festa cubana que organitzem juntament amb el Bar Rebujito. La festa serà dissabte dia 17 de febrer coincidint amb carnestoltes. En aquesta festa podràs tastar Mojitos, Caipirinyes i Margarites. Hi haurà vals de 2×1 en aquests convinats a preu de 10 euros, entrant també un regal fins que s'acabin les existències.
 
La festa començarà a les 22 hores i el Bar Rebujito està al Carrer Anselm Clavè 5-7 (molt aprop de l'ajuntament i de la parada del metro Santa Coloma de la L1), així que des de la Brigada Julio Antonio Mella esperem veure't a la festa.
Et demanem també que facis difusió d'aquest missatge, moltes gràcies. La Brigada Julio Antonio Mella encara està oberta a nous membres, així que si tens interès en ser Brigadista la nostra direcció electrònica és brigadajulioantoniomella@yahoo.com
Ens veiem dissabte!
Brigada Julio Antonio Mella
 
adminGeneralHola companys i companyes:Un grup de joves inquiets de Gramenet del Besòs estem interesats en conèixer i apendre el sistema politicosocial cubà, per això ens vem reunir i varem formar la Brigada Julio Antonio Mella amb l'intenció d'anar a l'estiu a Cuba i traslladar a la nostra ciutat el...Santa Coloma de Gramenet