Dimarts dia 6 de març a les 20,30 hores inauguració de l’exposició. Visites de dilluns a divendres de 19 a 21 hores durant tot el mes de març. C. Santa Ramon, 51.

Si es vol visitar en grup al mati envieu un correu a mruiz113@xtec.cat.

Un any mes arriba el 8 de març. Fa molts anys que es va definir aquesta data com dia de les dones treballadores .

A partir de les Primeres Jornades Catalanes de la Dona el 1976, demanem drets democràtics com el dret al divorci, a l’ avortament… i  surten uns nous  drets a reivindicar: Dret al propi cos,  Dret a una sexualitat  pròpia, No al patriarcat, Contra les agressions sexuals, no  al llenguatge sexista, reivindicant el paper de les dones a la cultura, la ciència, les dones artistes…

A Santa Coloma un grup números de dones vam fer nostres aquestes consignes, les vam debatre intensament i això va canviar les nostres vides. En aquesta exposició de cartells, revistes ,octavetes .d’aquells anys volem reflectir  una part del que va ser aquell procés.

Esperem que os agradi i os animem a continuar en la lluita per la alliberament de totes les dones del mon.

L’Ateneu és un espai autogestionat, obert a totes les persones i grups amb Inquietuds culturals i socials que comparteixen la voluntat de transformar Santa Coloma de Gramenet i el món en un lloc més just, lliure, ecològic i solidari. 

http://www.ateneusantacoloma.cat

adminGeneral Dimarts dia 6 de març a les 20,30 hores inauguració de l'exposició. Visites de dilluns a divendres de 19 a 21 hores durant tot el mes de març. C. Santa Ramon, 51.Si es vol visitar en grup al mati envieu un correu a mruiz113@xtec.cat.Un any mes arriba el 8 de març....Santa Coloma de Gramenet