Obres de Rambla Sant Sebastià amb Avg GeneralitatElPunt – L’empresa Construcciones Ortega construirà una rotonda i col·locarà una estàtua a tocar de la plaça de la Vila i davant del seu futur complex comercial i d’oci. El giratori, que s’inaugurarà al juny o al juliol, se situarà a la confluència de la rambla de Sant Sebastià i l’avinguda Generalitat. El projecte es completa amb la instal·lació d’una estàtua i la creació d’un pas subterrani que, segons el promotor colomenc, permetrà «agilitar la circulació» de vehicles i vianants a la zona.
 

La cruïlla que dibuixa el final de la rambla de Sant Sebastià i l’avinguda de la Generalitat disposarà d’aquí un mes d’una nova rotonda. L’empresa Construcciones Ortega té previst aixecar un giratori just al davant del seu futur complex comercial, d’oci i d’oficines, amb la intenció de facilitar el trànsit en aquesta zona de la ciutat. «La rotonda permetrà millorar la incorporació de vehicles de la Rambla al passeig d’en Llorenç Serra», explica el constructor i promotor colomenc Francisco Ortega.

L’empresa de construcció edificarà, també, una illa on col·locarà una estàtua de cinc metres d’alçada i tres d’ample del desaparegut escultor Gerardo Rueda. A més, el projecte es completa amb la construcció d’un pas subterrani a l’altura del carrer Sant Josep amb l’avinguda Generalitat.

El nou accés, que disposarà de llum natural, enllaçarà amb la plaça de la Vila i amb l’estació del metro. Segons Ortega, «la idea és que aquest pas permeti als vianants traslladar-se d’un cantó a un altre sense necessitat de parar-se pels semàfors i pel trànsit», explica. El constructor admet que l’accés subterrani afavorirà el comerç de la zona -sobretot les botigues del futur centre comercial-, ja que afavorirà el trànsit de clients.

La inversió de la rotonda, la col·locació de l’estàtua i el pas subterrani és d’1.800.000 euros, aproximadament, i s’inaugurarà entre el juny i el juliol.

https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/obrasplzvila1.jpg?fit=250%2C188&ssl=1https://i2.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/obrasplzvila1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneralElPunt - L'empresa Construcciones Ortega construirà una rotonda i col·locarà una estàtua a tocar de la plaça de la Vila i davant del seu futur complex comercial i d'oci. El giratori, que s'inaugurarà al juny o al juliol, se situarà a la confluència de la rambla de Sant Sebastià...Santa Coloma de Gramenet