Reis Mags 2011

gramenet.catLa cavalcada tanca el cicle d’activitats de la Festa Major d’Hivern.

Els Reis Mags arribaran a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet en helicòpter, dimecres 5 de gener (16.30), que aterrarà al camp municipal de futbol de Can Zam 2, on els patges recolliran les cartes dels més petits.

Una hora més tard tindrà lloc al costat del Mercat del Singuerlín la concentració de la comitiva que participarà a la cavalcada; la sortida està prevista per a les 18.00 hores. A partir d’aquí, la cavalcada completarà aquest itinerari: c. Amèrica, av. de Catalunya, c. Santiago Rusiñol, c. Anselm del Riu, av. de Francesc Macià, av. de Santa Coloma, av. dels Banús, c. Irlanda, rbla. del Fondo, c. Mozart, c. Wagner, c. Mossèn Jacint Verdaguer, c. Sant Just, av. de la Generalitat i pl. de la Vila.

L’arribada de Ses Majestats a l’Ajuntament, on seran rebuts per l’alcaldessa Núria Parlon, serà aproximadament a les 21.00 hores.

A la cavalcada hi haurà 5 carrosses institucionals (una per a cada Rei, una altra per als missatgers reials i la cinquena que portarà els regals). A més hi participaran diverses entitats colomenques, com la Colla Vella de Diables, Airiños da nosa Galicia, la Casa de Aragón, els Capgrossos de Santa Coloma i l’Agrupación Musical Virgen de la Sierra de la Colonia Egabrense.

La cavalcada comptarà amb la presència d’un centenar de figurants. Finalment, es repartiran més de 3.000 quilos de caramels sense gluten i 5.000 grans cors de cartró amb l’eslogan els reis mags al cor”.

adminGeneralgramenet.catLa cavalcada tanca el cicle d'activitats de la Festa Major d'Hivern.Els Reis Mags arribaran a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet en helicòpter, dimecres 5 de gener (16.30), que aterrarà al camp municipal de futbol de Can Zam 2, on els patges recolliran les cartes dels més petits....Santa Coloma de Gramenet