Els pressupostos presentats pel PSC el passat dilluns al Ple Municipal van ser l’objecte de debat i proposta d’una Assemblea Oberta de la Gent d’Esquerres ahir a Can Sisteré que va aplegar una trentena de persones.

En aquesta assemblea es van valorar les dades presentades per part del govern municipal i es van presentar les nostres propostes per tal d’aconseguir uns pressupostos més justos i que siguin una eina real per a la transformació de la nostra ciutat.

Alexandra Sevilla, Jonatan Fornés, Àngel Plà i Xavi Pujols van ser els encarregats de presentar tant les dades al detall, en una exposició amena i que va apropar un tema que molts volen presentar com molt complicat i tècnic als assistents, que van agrair l’esforç per explicar de manera fàcil a què es destinen els diners que arriben a l’Ajuntament, d’on arriben i què es pot fer per millorar-ho tot plegat.

Es van recollir finalment les propostes dels assistents per fer les al.legacions a uns pressupostos que van ser aprovats inicialment amb els vots del PSC. Hi ha trenta dies per presentar aquestes al.legacions.

Durant les exposicions i el debat es va deixar clar que tant l’Estat com la Generalitat ofeguen els ajuntaments i no responen Llegir més …

Via:: ICV

https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/foto_final.jpg?fit=1010%2C571&ssl=1https://i1.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/11/foto_final.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEls pressupostos presentats pel PSC el passat dilluns al Ple Municipal van ser l'objecte de debat i proposta d'una Assemblea Oberta de la Gent d'Esquerres ahir a Can Sisteré que va aplegar una trentena de persones. En aquesta assemblea es van valorar les dades presentades per part del govern municipal...Santa Coloma de Gramenet