Antonio Carmona, Núria Parlon i Esteve Serrano

gramenet.cat – El proper 25 de febrer el teló del Teatre Josep Mª de Sagarra tornarà a alçar-se després de les obres de remodelació. Les colomenques i colomencs podran, però, visitar les instal·lacions aquest diumenge en una jornada de portes obertes.

Aquest dimecres, l’alcaldessa Núria Parlon, acompanyada pels tinents d’alcalde Antonio Carmona (Serveis a les Persones) i Esteve Serrano (Serveis Territorials) ha presentat la remodelació i la nova programació als mitjans de comunicació. La novetat de la reforma és la creació d’una segona sala, amb una capacitat de 140 localitats, per presentar obres de formats més petits i no convencionals. La sala porta el nom de “Miquelet” en record de l’actor colomenc Miquel Saladrigues.

L’alcaldessa, Núria Parlon, ha destacat davant els mitjans de comunicació que “per a la ciutat de Santa Coloma és un dia molt especial, perquè tornem a tenir un teatre de gran categoria i prestigi dins l’Àrea Metropolitana de Barcelona; posem a l’abast dels ciutadans i ciutadanes un projecte de ciutat que vol oferir la millor qualitat en l’àmbit de les arts escèniques. Els espectadors i espectadores podran gaudir de les noves instal·lacions d’un teatre que, juntament amb l’Auditori Can Roig i Torres de Santa Coloma i la Central Escènica, ben segur serà un potent eix dinamitzador i vertebrador de l’oferta cultural i escènica de la ciutat”.

A més de l’acte d’avui, el cicle d’activitats inaugurals es completen amb la jornada de portes obertes que tindrà lloc el proper diumenge 25 de febrer, de 10 a 14 hores. La programació estable començarà el 25 de febrer amb l’obra American Buffalo, de David Mamet.

Posada al dia

Les obres de reforma, a més de la nova sala Miquelet, ha suposat l’acondicionament definitiu de la sala gran de 570 localitats. S’ha corregit la inclinació de la grada i s’han canviat les butaques per fer-les més confortables. Les instal·lacions tècniques (llum, so i climatització) també han sofert una important actualització. El pressupost dels treballs ha estat de 4,5 milions d’euros aportats per la Generalitat de Catalunya, la Mancomunitat de Municipis, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Coloma.

Aquest dimecres els portaveus dels grups municipals també han pogut conèixer in situ les reformes amb una visita guiada.

adminGeneralgramenet.cat - El proper 25 de febrer el teló del Teatre Josep Mª de Sagarra tornarà a alçar-se després de les obres de remodelació. Les colomenques i colomencs podran, però, visitar les instal·lacions aquest diumenge en una jornada de portes obertes.Aquest dimecres, l'alcaldessa Núria Parlon, acompanyada pels tinents d'alcalde...Santa Coloma de Gramenet